Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrajinski parlament

Zbog ruskog jezika izbila je masovna tučnjava u parlamentu

Valentino2
Foto: AFP
1/2
19.03.2013.
u 16:49

Na ruskom je govorio i šef Svobode Oleg Tijanbok, a to je bilo dovoljno da uskoro krene naguravanje pa potom i opća tučnjava

Da u ukrajinskom parlamentu nikad nije dosadno, ali da zastupnicima uz oratorske vještine često trebaju i razvijeni bicepsi, pokazalo se danas kada je tijekom rasprave član parlamenta Efremov počeo govoriti na ruskom jeziku.

Nakon njega na ruskom je nastavio i šef Svobode Oleg Tijanbok, a to je bilo dovoljno da uskoro krene naguravanje pa potom i opća tučnjava. Predsjednik parlamenta pozivao je na prekid tučnjave i potom proglasio stanku.

>> Ispred parlamenta prosvjed golih aktivistica, unutra naguravanje

Ključne riječi

Komentara 14

MM
marijana mehmedagic
17:28 19.03.2013.

iskreno bi volila da se i nasi u saboru potuku ionako nista nerade samo se prepucavaju a uvjek je sabor prazan negdje sjede u saborskom kaficu

OB
-obrisani-
19:32 19.03.2013.

...masovna tučnjava u parlamentu ~~~~~~~ daleko je jos Rusija od Europe. Koliko god bi ona htjela biti dio nje.. ipal je to samo ~ "divlji istok"

Avatar Buljko
Buljko
17:22 19.03.2013.

Pravi političar nikad ne bježi od dobre, argumentirane rasprave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije